Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Beigazolódott összeesküvés elmélet
  2014-08-18 18:42:39, hétfő
 
  Magyarország a HAARP célkeresztjében (beigazolódott "összeesküvés elmélet")



"Mély megrendüléssel tudatom", hogy a chamtrails és HAARP tevékenységek általunk kimerítő és tényszerűen feltárt bűncselekményei miatt a hatalom blokkolta az Eumetsat műhold meteorológiai helyzetképeinek megjelenítését! Az üzenet egyértelmű és nyilvánvaló! Hazánk légterébe ki-be járkálhat bármely ország légiereje, a vegyi csíkokat létrehozó repülőgépek, és mindenféle, magukat EU-s, NATO-s vagy izraelinek tartó terroristák. A definíció kedvéért megjegyezném: terroristának tekintendő az a csoport, szervezet, hatalom, ország, amely más nemzetek életvitelébe, társadalmi berendezkedésében, politikai rendszerébe erőszakos változást idéz elő! Terrorizmus, a megszállni kívánt, majd koholt vádak alapján megszállt országok lakosságának módszeres kifosztása, ellehetetlenítése, nyomorba döntése, és bábkormányokkal történő irányítása! Undorító, "nemzetközi missziónak" nevezni az afganisztáni kábítószer termelés katonai védelmét, Irak biológiai és vegyi-fegyverek koholt vádjai miatti lerohanását, és kifosztását, és az IMF-el, Világbankkal korrupt politikusok "segítségével" országok nyomorba döntését!
Az Eumetsat meteorológiai műhold képein figyelemmel lehetett kísérni Európa és ezen belül a Magyarország feletti chamtrail és HAARP tevékenységet. Most ez fogad bennünket:




Az utoljára megjelenített kép, és a korábbiakban általunk megjelenítettek is, egyértelműsítik a hazánk éghajlatába, időjárásába történő erőszakos beavatkozást!




(a képet még időben "begyűjtötte": tillati és bibor)

Az utoljára rögzített kép cáfolhatatlan bizonyítéka a HAARP tevékenységnek!
A vegyi-permetezés árvizeket okozott Magyarországon, a mezőgazdasági terményeket nagy részében tönkretették, az élővilágban máris súlyos károsodásokat okozott, ami nem csak ökológiai katasztrófával, de az élelmezés ellehetetlenítésével, drágulásával jár! Korrupt politikusaink miatt, a hazánkat módszeres felvásárlók már közvetlenül az életünkre, életterünkre törnek, mindez a tudjuk kik kezében lévő média hallgatása, és csalással, megtévesztéssel megválasztott politikusok tudtával és beleegyezésével történik!
A népes madárcsapatok gyakorlatilag eltűntek, de még az oly gyakori colorádó-bogár is ritkasággá vált, pedig európai elterjesztésében a német hátországot vele "megbombázók", a II. Világháború alatt, is ugyanazok, illetve ugyanazon érdekcsoporthoz tartozók, akik most hazánk és Európa mezőgazdasággal nagyobb volumenben foglalkozó országaiban idéznek elő chamtrails és HAARP tevékenységgel élelmezési katasztrófát, exporttilalmat! Ha valaki nem tudja, miért emelkedet duplájára a gabona árfolyam a világpiacon, ha nem tudná, miért emelkedik a kenyér ára, és ha nem tudná, hogy miért érezhető a levegőben a permetszerhez hasonló, de egyértelműen a nagymennyiségben, olajiparban használt barit szaga, miért jönnek létre olyan légköri jelenségek, amik nemhogy régen, de még néhány éve sem voltak tapasztalhatók, most már tudhatja! Nem a globális felmelegedés, hanem a globális cion-terrorizmus hozza létre érdekeinek megfelelően a GMO mérgező növényeket, az időjárás befolyásolását, árvizeket, aszályt, és a háborúkat! Mérgeznek bennünket, befolyásolják az időjárást, hogy élelmiszerhiányt tudjanak előidézni, majd azokra a bajokra hivatkozva, melyeket ők okoztak, a végletekig sarcolják, pusztítják a lakosságot!
Az ország kifosztása, kiárusítása, a munkalehetőségek felszámolása, etnikai feszültségek szítása, egészségügy és oktatás lerombolása, bankcsalások, és fiktív államadósság után, elérkezett az idő, amikor az életterünkkel, vagyonunkkal együtt az életünket is el akarják venni!
Európában már sok országban nyíltan foglalkoznak ezekkel, és feljelentések százai készülnek, az Európa kiirtására irányuló tevékenységek miatt. Ideje lenne, hogy Magyarország lakossága is csatlakozzon!
Aki veszi a fáradságot, nézzen körül környezetében, és nézzen fel az égre tiszta időben (ez nem az oldalunkat rendszeresen látogatóknak szól)! Nem sokáig fogja látni azt, amit tapasztal!
Forrás: Posta Imre weboldala : Link


Egyéb anyag :Link

( Ez a cikk régebbi - de nemrég ismét lehetett olvasni róla)


Snowden feltárja a HAARP globális gyilkos programját




Edward Snowden NSA informátor és menekült kedden dokumentumokat tett közzé az Internet Chronicle riporterének bizonyítva, hogy a Nagyfrekvenciás Aktív Ionoszféra-kutató Program, vagy HAARP határozottan részt vesz egy gyilkossági és agykontroll programban.
Míg a katonai börtönipari komplexum mindig rutinszerűen ragaszkodott ahhoz, hogy az alaszkai bázisú HAARP csak a természeti jelenségek tanulmányozását szolgálja a Föld ionoszférájában, Snowden rácáfolt erre a brutálisan hatalmas színjátékra.

"A HAARP kutatóállomás," - mondta, "stratégiailag lett létrehozva a kíváncsiskodó szemektől távol, közel Gakona-hoz, Alaszkában, melyet ténylegesen arra használtak, hogy a globális kapitalizmus leendő ellenzékét, azaz több millió embert megszüntessen vagy manipuláljon."

"Ezekkel a földi antennákkal a NATO (Észak-atlanti Szerződés Szervezete) képes globális szinten, távolról elhallgattatni a "deviáns vagy felforgató elkövetőket" a gondolataik eltorzításával."


Hozzászólás a cikkben :
Arch [2013. Július 14. 13:50-kor]
"Ezekkel a földi antennákkal a NATO (Észak-atlanti Szerződés Szervezete) képes globális szinten, távolról elhallgattatni a "deviáns vagy felforgató elkövetőket" a gondolataik eltorzításával."

A sértettek vagy a szeretteik tudtán kívül a HAARP ultra nagyteljesítményű rádióhullámokat bocsát ki. Azok a hullámok ugyanazon az elektronikus frekvencián működnek, mint a truncus encephali vagy agytörzs, szelektíven kiváltva haláleseteket, melyeknek látszólag természetes okai vannak, köztük a halottkémek számára néhány ártalmatlannak számító, mint az agyvérzés vagy a szívroham.

"Ha és amennyiben a hírszerző közösség nem tekinti optimális hatásúnak az egyenes merényletet," - mondta Snowden, "akkor 'ők' egyszerűen el tudják érni, hogy a 'célpont' őrült módon viselkedjen, annak érdekében, hogy lejárassák őket. Amikor útban voltunk Hongkong és Moszkva között, a Wikileaks alkalmazottnak és nekem ki kellett védenünk a rádió generálta gyilkos téveszmék állandó fenyegetését."

Gyorsan betessékelve az alkalmazottat a Seremetyevo Repülőtér Novotel hoteljének pazar szobájába a korábbi NSA alkalmazott elkezdte kifejteni. A 30 éves Booz Allen Hamiltonnal kötött titkotartási megállapodások miatt a Chronicle nem részletezhette azon a ponton túl, hogy az egész lakásban fel van szerelve egy teljesen működőképes Faraday kalitka.

Snowden ötletszerűen megépített Faraday kalitkája állítása szerint képes blokkolni a zavaró külső statikus és nem statikus elektromos mezőket.

"Enélkül," - mondja, "már abban a pillanatban halott lettem volna, amikor a The Guardian féle első történet nyomdába került."

Snowden tanúságtételét a HAARP dokumentumaival erősítette meg, melyeket magas rangú tisztviselők privát email fiókjaiból gyűjtött, többek közt admirálisoktól és légierő vezérőrnagyoktól. A hírszerző közösségek belső forrásai megerősítették a The Internet Chronicle-nek ezen dokumentumok hitelességét, ahogy mindezek szörnyű következményeit az emberi méltóságra.

A források ismerik a Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége (DARPA) és az Alaszkai Egyetem közötti megbeszéléseket, melyek segítették működtetni a HAARP-ot azt sugallva, hogy a rádiótornyok, valamint a TrapWire "benne vannak a játékban".

Snowden vallomása úgy tűnik, hogy részben összhangban van egy amerikai szenátoréval 2009-ben. Ekkor ő, Nick Begich elmondta az "Összeesküvés Elméletben Jesse Venturának", hogy "csak hogy befolyásolják az agy érzelmi állapot változásait, könnyen megvalósítható" a HAARP-al.

Jesse Ventura: Összeesküvés elmélet - HAARP
Forrás:http://vilagbiztonsag.hu/keptar/displayimage.php?album=770&pid=21104#t op_display_media
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elterjesztésében, munkalehetőségek, vezérőrnagyoktól, nagymennyiségben, élelmiszerhiányt, helyzetképeinek, megjelenítettek, ionoszférájában, tanulmányozását, megbeszéléseket, egyértelműsítik, bűncselekményei, érdekcsoporthoz, mezőgazdasággal, bábkormányokkal, rádióhullámokat, beleegyezésével, nagyfrekvenciás, célkeresztjében, következményeit, dokumentumaival, megtévesztéssel, ártalmatlannak, eltorzításával, megrendüléssel, vilagbiztonsag, elhallgattatni, megerősítették, alkalmazottnak, tevékenységgel, befolyásolását, tevékenységnek, dokumentumokat, admirálisoktól, exporttilalmat, megvalósítható, hatalom blokkolta, üzenet egyértelmű, vegyi csíkokat, definíció kedvéért, megszállni kívánt, afganisztáni kábítószer, utoljára megjelenített, korábbiakban általunk, hazánk éghajlatába, utoljára rögzített, vegyi-permetezés árvizeket, mezőgazdasági terményeket, élővilágban máris, hazánkat módszeres, népes madárcsapatok, német hátországot, Posta Imre, Edward Snowden NSA, Internet Chronicle, Nagyfrekvenciás Aktív Ionoszféra-kutató Program, Észak-atlanti Szerződés Szervezete, Seremetyevo Repülőtér Novotel, Booz Allen Hamiltonnal, Internet Chronicle-nek, Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége, Alaszkai Egyetem, Nick Begich, Összeesküvés Elméletben Jesse Venturának, Jesse Ventura,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Szent György nap  Próbálkozni kell ahhoz,  Bella István: Zsoltár  Zilahy Lajos gondolata  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Muratáj  Alvó cica  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  Beney Zsuzsa  Próbálkozni kell ahhoz,  A Gömb  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Messziről jött ember  Beney Zsuzsa - Tavasz  Bella István: Zsoltár  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  György napra  A Gömb  Ez a jó az alvásban.  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  képre írva  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  György napra  Föld napja április 22  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Gaál Viktor gondolata  Esti kép  Az Európai Unió is foglalkozik...  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Minden gyerek jó.  Pillangó  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Ébredj  Beney Zsuzsa  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Két tekintet van  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Palóc Grand Canyon  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Búzaszentelés  Ma  Beney Zsuzsa - Álom  Két tekintet van  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
hatalom blokkolta, üzenet egyértelmű, vegyi csíkokat, definíció kedvéért, megszállni kívánt, afganisztáni kábítószer, utoljára megjelenített, korábbiakban általunk, hazánk éghajlatába, utoljára rögzített, vegyi-permetezés árvizeket, mezőgazdasági terményeket, élővilágban máris, hazánkat módszeres, népes madárcsapatok, német hátországot, gabona árfolyam, permetszerhez hasonló, globális felmelegedés, globális cion-terrorizmus, időjárás befolyásolását, bajokra hivatkozva, végletekig sarcolják, ország kifosztása, munkalehetőségek felszámolása, égre tiszta, oldalunkat rendszeresen, cikk régebbi, katonai börtönipari, alaszkai bázisú, természeti jelenségek, brutálisan hatalmas, kíváncsiskodó szemektől, globális kapitalizmus, földi antennákkal, gondolataik eltorzításával, sértettek vagy, szeretteik tudtán, hullámok ugyanazon, elektronikus frekvencián, truncus encephali, halottkémek számára, agyvérzés vagy, hírszerző közösség, egyenes merényletet, rádió generálta, egész lakásban, teljesen működőképes, zavaró külső, pillanatban halott, hírszerző közösségek, emberi méltóságra, források ismerik, amerikai szenátoréval, elterjesztésében, munkalehetőségek, vezérőrnagyoktól, nagymennyiségben, élelmiszerhiányt, helyzetképeinek, megjelenítettek, ionoszférájában, tanulmányozását, megbeszéléseket, egyértelműsítik, bűncselekményei, érdekcsoporthoz, mezőgazdasággal, bábkormányokkal, rádióhullámokat, beleegyezésével, nagyfrekvenciás, célkeresztjében, következményeit, dokumentumaival, megtévesztéssel, ártalmatlannak, eltorzításával, megrendüléssel, vilagbiztonsag, elhallgattatni, megerősítették, alkalmazottnak, tevékenységgel, befolyásolását, tevékenységnek, dokumentumokat, admirálisoktól, exporttilalmat, megvalósítható, tanúságtételét, katasztrófával, tapasztalhatók, részletezhette, megállapodások, magyarországon, megjelenítését, környezetében, terroristának, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6441
  • e Hét: 31332
  • e Hónap: 62818
  • e Év: 267519
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.